@{{ user_rate = 0 }}

نماز در قرآن







روند ها : #کتاب،

نماز در قرآن

محسن قرائتی , مهدی اسماعیل پور 120 صفحه

انتشارات ستاد اقامه نماز

کتاب نماز در قرآن، مجموعه‌از از اشارات به نماز در آیات قرآن است که هر کدام نکات و پیام‌های خاص خودشان را  دارند. ستاد اقامه نماز، کتاب نماز در قرآن را با استفاده از آثار حجت الاسلام و المسلمین، محسن قرائتی آماده کرده است.
درباره‌ی کتاب نماز در قرآن
خداوند نماز را مانند چشمه‌ی آب حیاتی قرار داده است که هر انسانی می‌تواند با وارد شدن به این چشمه و راز و نیاز با خداوند خود، به آرامش و آسایش برسد. در قرآن کریم، خداوند در آیات زیادی به نماز اشاره کرده است. از آن چیزی که باید در نماز رعایت کنیم گفته و نکاتی که در هر آیه موجود است اما ممکن است از چشمان ما پنهان بماند را بازگو کرده است. پیام‌های هر آیه را شرح کرده و به نقش و اهیمتی که نماز در قرآن دارد، پرداخته است.
کتاب نماز در قرآن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم
کتاب نماز در قرآن برای افرادی که به مطالعه آثار دینی و موضوعات اعتقادی علاقه دارند، جذاب است. اگر درباره‌ی نماز سوالاتی دارید، با خواندن کتاب نماز در قرآن می‌توانید به پاسخ آن‌ها برسید.
درباره‌ی محسن قرائتی
محسن قرائتی در تاریخ ۸ دی ۱۳۲۴ در کاشان در یک خانواده‌ی روحانی و مذهبی متولد شد. او در اردیبهشت سال ۱۳۶۱ به «نمایندگی ولی فقیه» در سازمان نهضت سوادآموزی منصوب شد و سپس ریاست این سازمان را نیز بر عهده گرفت که این مسئولیت را تا اسفند ۱۳۸۹ داشت. وی هم‌اکنون علاوه بر ادارهٔ «ستاد اقامه نماز» در زمینه تفسیر قرآن نیز فعالیت دارد. محسن قرائتی کتاب‌های بسیاری نیز تالیف کرده است که از میان آن‌ها می‌توان به آشنایی با نماز، ۱۱۴ نکته درباره نماز، تفسیر نماز، پ‍رت‍وی از اسرار ن‍م‍از، پیوندهای نماز و تفسیر نو که تفسیر ده جلدی قرآن است، اشاره کرد.
جملاتی از کتاب نماز در قرآن
الَّذِینَ إِنْ مَکنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّکاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْکرِ وَ لِلَّهِ عاقِبَةُ الْأُمُورِ (حج، ۴۱)
کسانی که اگر آنان را در زمین به قدرت رسانیم، نماز بر پا می‌دارند و زکات می‌دهند و (دیگران را) به خوبی‌ها دعوت می‌کنند و از بدی‌ها باز می‌دارند و پایان همهٔ امور برای خداست.
نکته‌ها:
اگر قدرت و امکانات، در دست افراد صالح باشد، بهره‌برداری صحیح می‌کنند و اگر در اختیار نااهلان قرار گیرد سوء استفاده می‌کنند. بنا بر این دنیا و قدرت، برای گروهی نعمت و برای گروهی وسیلهٔ بدبختی است و قرآن از هر دو نمونه یاد کرده است: اگر مؤمنان به قدرت برسند، به سراغ نماز و زکات و امر به معروف می‌روند ولی انسان‌های منحرف و نااهل، اگر قدرتمند شوند کارشان طغیان است، «إِنَّ الْإِنْسانَ لَیطْغی» و در راه نابودی منابع اقتصادی و نسل بشر گام بر می‌دارند، «وَ إِذا تَوَلَّی سَعی فِی الْأَرْضِ لِیفْسِدَ فِیها وَ یهْلِک الْحَرْثَ وَ النَّسْلَ» و عاقبت، مردم را به دوزخ می‌کشانند. «أَئِمَّةً یدْعُونَ إِلَی النَّارِ»

برش هایی از کتاب